T'rent levert 15 SCHMITZ CARGOBULL Huckepack-opleggers aan De Waard

De Waard Transport & Logistics uit het Noord-Hollandse Noord-Scharwoude heeft onlangs 15 Schmitz Cargobull-opleggers in bedrijf genomen. De specificatie en aanschaf werd begeleid door Wim den Uijl van T'rent uit Venlo.

(V.l.n.r. Maarten de Waard, Cees de Waard en Wim den Uijl)

Duurzame investering

Voor directeur Cees de Waard is duurzaamheid niet meer weg te denken. "Wij zijn een familiebedrijf en duurzaamheid en de menselijke factor zijn voor ons kernwaarden. Onze investeringen moeten de toets der duurzaamheid doorstaan  en ook de menselijke factor is voor ons onderdeel van die duurzaamheid. Dat geldt voor de omgang met zowel onze klanten, onze chauffeurs als onze leveranciers."

"De Schmitz Cargobull-opleggers voldoen op meerdere punten aan ons duurzaam denken. Enerzijds vanwege de uitgebreide veiligheidsvoorzieningen in het remsysteem, de rolstabiliteit, de ladingzekering, het gegalvaniseerde chassis en het lage eigengewicht, anderzijds doordat de Schmitz Cargobull-opleggers geschikt zijn voor intermodale inzet en ook beschikken over optimale afmetingen van de laadruimte."

Servicenetwerk

Een andere reden om voor Schmitz Cargobull te kiezen ligt in het feit dat De Waard het onderhoud in eigen werkplaats doet en de aftersales van Schmitz Cargobull in een groot deel van Europa zeer goed georganiseerd is met een groot aantal servicepunten.

Road2Rail

De Waard is gespecialiseerd in het vervoer op Zuid-Europese bestemmingen met de nadruk op Italië. In dat land is ook een eigen vestiging actief. Zo'n 50% van alle vracht gaat met de Rola-autotrein of Huckepack-wagons naar Italië. Het bedrijf heeft een eigen wagenpark van 50 trekkende eenheden en maakt daarnaast gebruik van de diensten van evenveel charters.

Terug