Welkom bij T’rent uw betrouwbare partner voor transport equipment!

T’rent kent zijn oorsprong in het verhuren van vele verschillende merken en type trailers voor uiteenlopende toepassingen. Het jarenlang meedenken met onze klanten in oplossingen, samenstellen van de juiste specificaties en bijbehorend budget zit ons dan ook al decennia in de genen.

De laatste jaren heeft T’rent zich toegelegd op alleen de verkoop van hoogwaardige transportoplossingen aan bedrijven in diverse sectoren. O.a. Trailers, aanhangwagens, motorwagencarrosserieën, wissellaadbakken en LZV / B-Double combinaties vonden zo hun weg naar tevreden klanten.

Als T’rent werken wij samen met vele gerenommeerde Europese trailer en carrosseriebouwers en kiezen, samen met u, het beste merk en product dat bij u past.

Zo is T’rent in Nederland en België agent voor het Duitse H&W Nutzfahrzeugtechnik GmbH in Vreden, net over de grens bij Winterswijk.

H&W bouwt voor T’rent maatwerk trailer- aanhangwagenchassis, carrosserieën en accessoires van hoge kwaliteit, welke worden voorzien van de bekende merken assen en op- aanbouwdelen, geheel conform uw wensen.

Onze missie is om uw te voorzien van de beste transportoplossingen die voldoen aan uw behoeften en bijdragen aan de efficiëntie en duurzaamheid van uw logistiek.

Wij zijn trots op onze diverse klantenkring die bestaat uit bedrijven in logistiek, bouw, industrie en landbouw.

Bent u op zoek naar standaard, innovatieve of maatwerk transportoplossingen voor uw bedrijf? Neem contact met ons op, wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van het juiste equipment !